Friday, 2024-03-29, 11:47 AM
SİTEMİZİ DESTEKLEMEK İÇİN LÜTFEN PAYLAŞALIM VE ÜYE OLALIM/SHARE AND MEMBER OF OUR SITE TO SUPPORT PLEASE CALL @M.CİVELEK
 
Loading
LÜTFEN SİTEMİZE UYE OLUNUZ.SİTEMİZDE FORM AÇABILIR PAYLAŞIMLARDA BULUNABILIRSINIZ.SİTEMİZİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE PAYLAŞARAK VE PAYLAŞIMLARA YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABILIRSINIZ TEŞEKKÜRLER @NEHİRADMİN
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » KULLANICI GENEL FORMU » GENEL FORM » SİTEME REKLAM KOYABILIRMIYIM
SİTEME REKLAM KOYABILIRMIYIM
asi_çocukDate: Tuesday, 2011-11-08, 1:11 PM | Message # 1
ÜSTEĞMEN
Group: Users
Messages: 5
Status: Offline
SİTEME REKLAM KOYARAK KAZANÇ ELDE EDEBİLİRMİYİM.
 
@bankocuDate: Sunday, 2011-11-20, 7:51 PM | Message # 2
BİNBAŞI
Group: Administrators
Messages: 57
Status: Offline
Tabiki koyabılırsın. Gitti gdiyor, hepsi burada google adsense, linkz ve daha birçok firmadan sitene reklam koyabılır tıklama veya gösterim başına kazanç sağlayabılırsın. Kolay gelsin

@Bankocu
 
@bankocuDate: Monday, 2011-12-05, 7:51 PM | Message # 3
BİNBAŞI
Group: Administrators
Messages: 57
Status: Offline
SİTENDEN PARA KAZANMA/KAZANÇ ORTAKLIĞI SUNAN SİTELER/KAZANÇ ORTAKLIĞI
Reklam gelirleriyle, üyelik bedelleriyle, ürün satışı veya sadece aracılık yaptıkları için aldıkları komisyonlarla gül gibi geçinen sayısız site mevcut. Sitenize ekleyeceğiniz reklamlarla sitenizden kazanç sağlayabılırsınız.Tabıkı sıtenızın trafiği de bu konuda önemli;

ADSENSE:

Reklam ortaklığıyla kazanç sağlama imkanı sunan sitelerin başında adsense gelir İlk başvuru anında bekleme sürenizin 1 – 1,5 ayı bulabilir.Ödemeler ise şimdilik sadece banka yolu ile yapılabilmekte.

GİTTİ GİDİYOR:

Türkiye’de en yaygın kullanılan satış ortaklığı programlarından biri olan Gittigidiyor İş Ortaklıgı Programı’nda; sitenizde yayınlayacağınız GittiGidiyor’a ait ürün linklerine veya reklamlarına, kullanıcılar tarafından yapılan her tıklama başına ödeme yapılıyor. Tıklama başına ödenen ücret ise asgari 0,05 TL.Ödemelerin yapılabilmesi için asgari ödeme limitini (50 TL) aşmanız ve talimat vermeniz gerekmekte. İlgili miktar, stopaj vergisi kesildikten sonra banka hesabınıza yatırılmaktadır. Banka hesabının Türkiye sınırları içinde bulunan bir bankada açılmış olma şartı aranmakta. Ödeme günü Cuma oldugundan, aldıgınız paralarla güzel bir hafta sonu geçirme şansınız bir hayli yüksek.Gittigidiyor’un 1,3 milyon ürünü arasından seçim yapma şansına sahip olmanız en büyük artılarından. Böylece her keseye ve her ilgi alanına göre bir şeyler mutlaka bulunabiliyor. Reklam gösterim alanlarını da sitenizin görsel yapısına göre düzenleyebiliyorsunuz.

HEPSİBURADA

Sisteme dahil olmanın ilk adımı, online başvuru formunu doldurmak. Başvurunuz kısa bir süre içerisinde değerlendirilip sonuç size bildiriliyor.Benzerlerinde olduğu gibi bu sistemde de para kazanmanın yolu, sitenize yerlestirdiginiz hepsiburada.com reklamlarına ziyaretçilerinizin tıklaması. Ödemeler aylık bazda yapılıp 5.000 ziyaretçiye kadar 0,04 TL, 5.000 – 10.000 ziyaretçi arası için ise 0,05 TL olarak gerçeklesiyor. En yüksek ödeme ise 20.000 – 30.000 ziyaretçi arası trafik aktaran sitelere 0,07 TL ile yapılıyor. Burada sistemin handikaplarından biri devreye giriyor; ayda 30.000 ziyaretçiden fazla yönlendirme yapabilecek olan siteler sisteme kabul edilmiyor.Bu sistemden elde edebileceginiz aylık kazanç en fazla 2100 TL olabiliyor.

ADKLİK:

Mynet’in Adklik Adpartner programında yayıncı olmak içinse online başvuru yeterli. Basvurunun kabul edilmesinden sonra Adpartner üyesi, belirledigi reklam kurallarına ve reklam formatlarına uygun olarak oluşturduğu kodu, reklamların gösterilmesini istedigi sayfalara entegre ediyor. Böylece Adpartner üyesi; istediği reklamı, istedigi sayfada, istedigi formatta gösterime sunabiliyor.

ADPARTNER:

Adpartner sayesinde para kazanmanın bir üst limiti yok. Ödeme alabilmek için bakiyenizin en az 100 TL’ye ulaşmış olması gerekiyor. Faturanızı kesip, en fazla 60 gün içerisinde ödemenize kavuşuyorsunuz. 60 günün, ortalamanın üstünde bir süre oldugunu belirtmekte fayda var.

REKLAMSTORE:

Tıklama modelli reklam ve ortaklık veren başka bir site...

ADHOOD:

Tıklama modelli ortaklık ve kazanç veren başka bir site

GOİNGER:

Üyeliğiniz onaylandıktan sonra Tıklama modelli ile kazanç sağlayan bir site

AdKlik:

Adtext ve Adsmartlink olmak üzere iki farklı reklam ürünü ile hem içerik alanlarında hem de sitelerin Adklik için ayrılan özel banner alanlarında reklam gösterimi yapabilirsiniz.Web sitenizin içerik ve reklam alanlarında yayınlayacağınız Adklik reklamlarına, kullanıcılarınız tarafından yapılan her tıklama başına ödeme yapılır.Adklik’in birbirinden farklı reklam formatları ile web sitenizdeki bir çok alandan reklam geliri elde edebilirsiniz.Belli kriterlerdeki performans değerlendirme sonuclarına gore gelir ve komisyon oranlarında düzenli artışlar sağlanır.Dinamik ve artan reklam hacmi sayesinde, sitenizin içeriği ne olursa olsun, hedef kitlenize uygun reklam gösterilebilir.Adtext reklamları bazında web sitesi ile uyumlu, özelleştirilebilir reklamlar tasarlanabilir.Adklik ekibi, en etkili ve en karlı şekilde programdan faydalanmanız için sizlerle birebir irtibatta olur, fikir ve önerilerinizi değerlendirir.

LinkZ:

Vidyo ve text şeklinde gösterim ve tıklamayla kazanç sağlayan sitelerden birisi...

Clicksor:

Yabancı bir site gösterim ve tıklama başına kazanç sağlayabıleceğiniz bir site

bunlardan birini sitene koyarak kazanç sağlayabilirsin:D


@Bankocu
 
@bankocuDate: Monday, 2011-12-05, 10:56 PM | Message # 4
BİNBAŞI
Group: Administrators
Messages: 57
Status: Offline
HEPSİ BURADA KAZANÇ ORTAKLIĞI SİSTEMİ :

Artık web sitenizden para kazanma zamanı geldi !

Çok zaman ve emek harcayıp yarattığınız sitenin yeni bir gelir kaynağına ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız, üstelik 1998 den beri eticaretin lider online mağazası hepsiburada.com ile iş ortaklığına hazır iseniz işte size fırsat.

Hemen Başvurun !

İlk adım online başvuru formunu doldurmak, başvurunuzu çok kısa sürede değerlendirerek sizi bilgilendireceğiz.

Ziyaretçi başına para kazanın

Sitenize yerleştireceğiniz hepsiburada.com reklamlarına tıklayan ziyaretçi başına para kazanabilirsiniz, üstelik sadece şirketler değil şahıslar da bu ortaklıktan faydalanabilir.

Ziyaret rakamları size aylık olarak raporlanacak ay sonunda hak kazandığınız bakiye size ödenecektir.
1 – 5.000 Ziyaretçi 0,04 TL
5.000 – 10.000 Ziyaretçi 0,05 TL
10.000 – 20.000 Ziyaretçi 0,06 TL
20.000 – 30.000 Ziyaretçi 0.07 TL
Ayda 30.000 den fazla ziyaretçi yaratabilecek siteler bu program kapsamı dışındadır, bu nedenle ayda elde edilebilecek maksimum kazanç 2100 TL ile sınırlıdır.

Ziyaretçi Nasıl Ölçülecek ?

Bu konuda tam ve hassas bir ölçüm için google ile çalışıyoruz tüm linklerde google özel kodu ile takip edilerek güvenilir bir sistem ile takip yapılacaktır.

Tüm ölçümler D-market google raporlamaları ile yapılacak ve ödemeler bu ölçümlere göre yapılacaktır.

Ödemeler Nasıl yapılacak ?

Ay sonunda rapor ekranında ziyaretçi raporunu hak kazandığınız ödeme tutarını görebileceksiniz,

Şirketlerin ödeme alabilmesi için mutlaka fatura keserek D-Market’e faturayı göndermesi gerekir, faturanızın üzerine ortaklık kodunuzu yazmayı unutmayınız, faturanın elimize ulaşması ve kontrolünden sonra en geç 1 hafta içerisinde ödemeniz banka havalesi ile gerçekleştirilecektir.

Fatura %18 KDV ile kesilmeli, fatura kalemi açıklaması olarak “Online Kazanç Ortaklığı Bedeli” yazılmalıdır.

Örnek olarak 100 TL'lik bir kazanç için 100 TL + KDV (18%) = 118 TL fatura kesilmelidir, ödeme 118 TL olarak yapılacaktır.

Ödemeler sadece banka havalesi ile ilgili şirketin banka hesabına yapılır, elden ödeme yapılması mümkün değildir, eğer bir banka hesabınız yoksa ödeme alabilmeniz için mutlaka bir banka hesabı açtırmanız gerekecektir. Sadece Türkiye de faaliyet gösteren banka hesaplarına ödeme yapılır.

- Şahısların kazançları %20 gelir vergisi stopajına ve % 18 Sorumlu sıfatı ile Kdv ödemesine tabi olduğundan ödeme Stopaj ve Sorumlu Sıfatı Kdv düşülerek yapılacaktır.

Örnek olarak 100 TL'lik bir ödeme için 15,25 TL KDV ve ayrıca 16,95 TL Stopaj hesaplanacak toplam kesintiler bedelden düşülerek geriye kalan 67,79 TL ödeme yapılacaktır.

Şahıslar için minimum ödeme tutarı 75 TL'dir.

- Şahısların kazançlarının ödenebilmesi için 213 Sayılı Vergi Usul Kanununun 234 maddesi gereği vergiden muaf kişilerden alınan mal ve hizmet bedelleri için Gider Pusulası düzenlenmektedir. Vergiden muaf kişiler için düzenlenen gider pusulası fatura hükmündedir. Adınıza düzenlenecek gider pusulaları tarafınızdan imzalanması için e-mail adreslerinize gönderilecektir. Islak imza ile tarafımıza kargo veya posta yolu ile ulaştırıldıktan sonra ödemeleriniz yapılabilecektir.

Belgeye atılan imza tevdi edildiği anlamında olup alacağınız banka hesaplarınıza yapacağımız ödeme ile kapatılmaktadır.

- Ödeme günü her haftanın Cuma günüdür.

Reklamlar nasıl oluşturulacak ve yayınlanacak ?

Sitenizin genel tasarım ve konusu ile ilgili reklam linklerini çok hızlı bir şekilde reklam yönetimi sayfasından oluşturabilirsiniz, bundan sonra tek yapmanız gereken sayfada göreceğiniz size özel kodları kendi sitenize yerleştirmenizdir.

Sitenizde dilediğiniz yere reklam yerleştirebilirsiniz, bu konuda bir kısıtlamamız yok ancak reklam yerlerine göre tıklama artabileceğinden doğru alanlara yerleştirilmiş reklamlar size daha fazla kazandırabilecektir.

Ortaklığın Değerlendirilmesi ve Devamı

Siteniz ile ilgili ziyaret ve ödeme bilgileri sürekli olarak uzmanlar tarafından takip edilecektir, 1998 den beri internet konusunda uzmanlaşmış personel ve altyapımız ile hangi sitenin ne kadar ziyaretçi alabileceği ve reklamların ne kadar tıklanabileceğini ölçebilmekteyiz.

Ziyaret rakamlarını arttırmak için iyi niyet ve ticari etik dışı davranış ve uygulamalarda bulunan siteler tespit edilerek ortaklık programından çıkartılacaklardır, bu konuda tek değerlendirme yetkisi D-market olacaktır.

Tüm iş ortaklarımıza ve şirketimize zarar verebilecek bu tip uygulamalar sürekli hassasiyet ile takip edilecektir.

(SİTEDEN ALINTIDIR BİLGİ AMAÇLI)


@Bankocu
 
@bankocuDate: Tuesday, 2011-12-06, 2:10 AM | Message # 5
BİNBAŞI
Group: Administrators
Messages: 57
Status: Offline
http://www. secure.commissionlounge.com

spor reklamları vermektedir.........


@Bankocu
 
@bankocuDate: Wednesday, 2011-12-07, 10:08 PM | Message # 6
BİNBAŞI
Group: Administrators
Messages: 57
Status: Offline
BİGİBİD:

Türk alışveriş sitesi üye başına 1.5 tl kazanç veriyor.Ayrıca üyelerin alışveriş yapmasıylada kazanç sağlıyosunuz. Çok guzel bir reklam sitesi kazancı gayet güzel.....


@Bankocu
 
Forum » KULLANICI GENEL FORMU » GENEL FORM » SİTEME REKLAM KOYABILIRMIYIM
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024Make a free website with uCoz