Thursday, 2024-04-18, 1:51 PM
SİTEMİZİ DESTEKLEMEK İÇİN LÜTFEN PAYLAŞALIM VE ÜYE OLALIM/SHARE AND MEMBER OF OUR SITE TO SUPPORT PLEASE CALL @M.CİVELEK
 
Loading
LÜTFEN SİTEMİZE UYE OLUNUZ.SİTEMİZDE FORM AÇABILIR PAYLAŞIMLARDA BULUNABILIRSINIZ.SİTEMİZİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE PAYLAŞARAK VE PAYLAŞIMLARA YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABILIRSINIZ TEŞEKKÜRLER @NEHİRADMİN
Site menu

Section categories
6LI TAHMİNLERİ [3]
İDDA TAHMİNLERİ [24]
İDDA TAHMİNLERİ FORUM BÖLÜMÜNDEDİR...
SPOR TOTO TAHMİNLERİ [2]
BORSA TAHMİNLERİ [11]
FIKRA/BİLMECE [7]
ŞİİR [2]
HTML KODLARI [15]
PC YAZILIMLARI [15]
YEMEK TARİFLERİ [8]
DUVAR YAZILARI [2]
NİNJUTSU [2]
KARATE [4]
GÜNLÜK [23]
SİNEMA / FİLMLER [13]
PC OYUNLARI [0]
PC OYUN HİLELERİ [3]
ÇİZGİ FİLM İZLE [8]
SAĞLIK [3]
ALİ KINIK DİNLE [11]
TELEFONLAR [1]
MÜSLÜM GÜRSES DİNLE [12]
AHMET YILMAZ DİNLE [2]
M. YILDIZDOĞAN DİNLE [7]
OZAN ÜNSAL DİNLE [5]
SERDAR ORTAÇ DİNLE [1]
ALTIN [1]
RÜYA TABİRLERİ [22]
DOLAR / EURO [0]
SİTENİ EKLE/REKLAM [3]
KLİP İZLE [55]

Sitene Ekle
Statistics

Total online: 1
Kayıtsızlar 1
Kullanıcılar 0

REKLAM VEREBILIRSINIZ@NEHİRADMİN Altin Fiyatlari Döviz Kuru
Main » YEMEK TARİFLERİ
MALZEMELER
1 çay bardağı nohut
2 su bardağı aşurelik buğday
1 çay bardağı fasulye 
... Devamı
Category: YEMEK TARİFLERİ | Views: 991 | Added by: @bankocu | Date: 2011-12-02 | Comments (0)

MALZEMELER: 

500 gr semizotu 
3 kereviz sapı 
1 salatalık 
... Devamı
Category: YEMEK TARİFLERİ | Views: 1175 | Added by: @bankocu | Date: 2011-12-02 | Comments (0)

MALZEMELER
1 kg süt
1 su bardağı irmik
7 çorba kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı hindistancevizi
süs için:
hindistancevizi
dövülmüş antep fıstığı veya tarçın

HAZIRLANIŞI
Soğuk süte toz şeker ve irmiği ekleyip kaynatın. Biraz koyulaşıp muhallebi kıvamına gelince vanilya margarin ve 1 çorba kaşığı hindistancevizi ekleyip boza kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Boza kıvamına gelince ıslatılmış tepsi veya bir kalıba döküp soğutun.
Üzerini antep fıstığı veya tarçınla süsleyip dilimleyerek soğuk olarak servis yapın.
Category: YEMEK TARİFLERİ | Views: 947 | Added by: @bankocu | Date: 2011-08-31 | Comments (0)

MALZEMELER
1 paket güllaç
1 litre süt
400 gr. toz şeker
1 kahve fincanı gül suyu 
200 gr. dövülmüş ceviz
Yeteri kadar vişne reçeli tanesi

HAZIRLANIŞI
Toz şekerini süte katarak, birlikte 5 dakika kadar kaynatıp, tencereyi ateşten alın. Süt ılınınca güllacın yapraklarını süte batırıp yumuşattıktan sonra içlerine birer tatlı kaşığı ceviz koyarak gül şeklinde sarın. Güllaç güllerini tepsiye dizin. Kalan cevizi üstüne serpin. Ilık şekerli sütü de gezdirin. Güllaçları birer vişne reçeli tanesiyle süsleyin. Güllaç sütü iyice çektikten sonra sofraya getirin. Gülsuyunu sofrada isteyene ikram edebilirsiniz.
Category: YEMEK TARİFLERİ | Views: 925 | Added by: @bankocu | Date: 2011-08-31 | Comments (0)

MALZEMELER
Hamur İçin
2 Adet Yumurta
1 Çay Bardağı Süt
1 Çay Bardağı Ayçiçekyağı
Yarım Çay Bardağı Su
Alabildiğince Un
Bir Tutam Tuz
Üzerine dökmek için: 
1 Çay Bardağı Sıvıyağ
200 gr Margarin
Şerbeti için: 
Dört Buçuk Su Bardağı Şeker
3.5 Su Bardağı Su
1/4 Limon
İçi için: 
150 gr Ceviz İçi
Açmak İçin
1 Paket Nişasta
1 Su Bardagı Un


HAZIRLANIŞI 
Geniş bir kaba 2 adet yumurtayı kıralım. İçine 1 çay bardağı sütü, 1 çay bardağı sıvı yağı, yarım çay bardağı suyu ve 1 tutam tuzu ilave ederek karıştıralım. Bu malzemenin alabileceği kadar unu azar azar ilave edelim. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene dek yoğuralım. Hamurdan ceviz irillğinde bezeler koparalim. Bezelerin üzerine nemli bir bez örterek 2 saat bekleteliın. Nişastayı 1 su bardağı un ile karıştıralım. Ser ... Devamı
Category: YEMEK TARİFLERİ | Views: 1026 | Added by: @bankocu | Date: 2011-08-31 | Comments (0)

MALZEMELER
150 gr toz seker
80 gr yağ
75 gr bal (bir çorba kaşığı)
50 gr kakao
2 yumurta
1 paket vanilya
75 gr un
tuz
ceviz

HAZIRLANIŞI
Yağ ve toz şeker iyice çırpılarak içine vanilya ve bal katılır.
Yumurtalar karışıma tek tek yedirilir. En son kakao, un ve ceviz eklenir.
Önceden 170 derecede ısıtılmış fırında 25 dakika pişirilir...
Category: YEMEK TARİFLERİ | Views: 1016 | Added by: @bankocu | Date: 2011-08-31 | Comments (0)

MALZEMELER
3 Adet Yumurta
4 Çorba Kaşığı Yoğurt
1 Çay Bardağı Zeytinyağı
1/2 Limon Suyu
1/2 Çay Bardağı Su
Alabildiği Kadar Un
İçine: Dövülmüş Ceviz
Şerbet İçin:
4 Su Bardağı Şeker
3.5 Su Bardağı Su
1/4 Limon
Ayrıca:
Açmak İçin Nişasta
250 gr Margarin(Üzerine Dökmek İçin)
10 kişiliktir....

HAZIRLANIŞI 
Bakalvanın şerbetini hazırlayalım.Bunun için şeker,su ve çeyrek limonu kaynatalım ve bekletelim.Yoğurt,zeytinyağı, limon suyu ve suyu bir kabın içinde karıştıralım.Yumurtaları içine kırıp,unu azar azar ilave ederek poğaça hamuru yumuşaklığında bir hamur elde edelim.
Hamurdan büyük parçalar kopartarak 20 adet beze yapalım.Bezelerin üzerine nemli bir bez örtüp,20 dk dinlendirelim.İlk 10 bezeyi ayrı ayrı hafifçe unlanmış zeminde servis tabağı büyüklüğünde açalım.Aralarına nişasta serperek üst üste dizelim.
Okl ... Devamı
Category: YEMEK TARİFLERİ | Views: 979 | Added by: @bankocu | Date: 2011-08-31 | Comments (0)

MALZEMELER
1/2 kg buğday 
1 çay fincanı pirinç 
200 gr kuru ceviz 
200 gr kuru fasulye 
100 gr pilav fıstığı 
200 gr nohut
1 kg toz şeker 
4 adet limon
200 gr fındık
50 gr kuş üzümü 

HAZIRLANIŞI
Pirinç ve buğdayı ayıklanıp yıkayın. Tencereye koyup, üzerini üç-dört parmak aşacak kadar su ilave edin, tencerenin kapağını kapatmadan, ateşe koyun. Kanştırarak beş dakika pişirip, ateşten alın. Üzerine de sıkıca bir bez örtüp sıcak bir yerde, bir gece bekletin. Nohut ve fasulyeleri de yumuşayıncaya dek haşlayın. Bekleyip kabarmış olan pirinç ve buğdayları biraz sıcak su ilavesiyle ateşe koyup kapaksız olarak kaynatın. Dibinin tutmamasına özen gösterin, sürekli tahta bir kaşıkla karıştırın. Bir süre sonra altını biraz kısıp, kabuklan soyulmuş nohut ve fasulyeleri katın. Ağır ateşte pişmeye devam ederken, karıştıra karıştıra bir k ... Devamı
Category: YEMEK TARİFLERİ | Views: 1067 | Added by: @bankocu | Date: 2011-08-31 | Comments (0)

Login form

Calendar
«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Entries archive

Copyright MyCorp © 2024Make a free website with uCoz