Friday, 2024-04-19, 4:09 PM
SİTEMİZİ DESTEKLEMEK İÇİN LÜTFEN PAYLAŞALIM VE ÜYE OLALIM/SHARE AND MEMBER OF OUR SITE TO SUPPORT PLEASE CALL @M.CİVELEK
 
Loading
LÜTFEN SİTEMİZE UYE OLUNUZ.SİTEMİZDE FORM AÇABILIR PAYLAŞIMLARDA BULUNABILIRSINIZ.SİTEMİZİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE PAYLAŞARAK VE PAYLAŞIMLARA YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABILIRSINIZ TEŞEKKÜRLER @NEHİRADMİN
Site menu

Section categories
6LI TAHMİNLERİ [3]
İDDA TAHMİNLERİ [24]
İDDA TAHMİNLERİ FORUM BÖLÜMÜNDEDİR...
SPOR TOTO TAHMİNLERİ [2]
BORSA TAHMİNLERİ [11]
FIKRA/BİLMECE [7]
ŞİİR [2]
HTML KODLARI [15]
PC YAZILIMLARI [15]
YEMEK TARİFLERİ [8]
DUVAR YAZILARI [2]
NİNJUTSU [2]
KARATE [4]
GÜNLÜK [23]
SİNEMA / FİLMLER [13]
PC OYUNLARI [0]
PC OYUN HİLELERİ [3]
ÇİZGİ FİLM İZLE [8]
SAĞLIK [3]
ALİ KINIK DİNLE [11]
TELEFONLAR [1]
MÜSLÜM GÜRSES DİNLE [12]
AHMET YILMAZ DİNLE [2]
M. YILDIZDOĞAN DİNLE [7]
OZAN ÜNSAL DİNLE [5]
SERDAR ORTAÇ DİNLE [1]
ALTIN [1]
RÜYA TABİRLERİ [22]
DOLAR / EURO [0]
SİTENİ EKLE/REKLAM [3]
KLİP İZLE [55]

Sitene Ekle
Statistics

Total online: 1
Kayıtsızlar 1
Kullanıcılar 0

REKLAM VEREBILIRSINIZ@NEHİRADMİN Altin Fiyatlari Döviz Kuru
Main » 2012 » January » 20 » RÜYA TABİRLERİ - P
0:52 AM
RÜYA TABİRLERİ - P

PAÇAVRA: Rüyada paçavra görmek, yoksulluğa düşüleceğine işaret olarak yorumlanır. Paçavra ticareti yapmaksa, tam tersine zenginliğe işarettir.

PADİŞAH: Rüyada padişah görmek, olağanüstü mutlu bir rüya olarak yorumlanır. Eğer evli değilseniz mutlu bir yuva kuracağınıza, evliyseniz son derece geçimli bir yaşantınız olacağına işarettir.

PALAMUT: Genç bir erkek rüyasında meşe veya palamut topladığını görürse sonu, şüpheli olan bir işte başarıya; tecrübeli bir yaşta ise az ücretli bir işi kabul edeceğine; genç bir kadın için çok iyi bir şansa; daha büyük yaştakiler için yapacağı bir işteki başarısından, başkalarının da istifade edeceğini haber verir.

PALMİYE: Evlerde salonları süsleyen palmiyeyi bahçede görmek, rüyayı görenin çok faydalı bir deniz yolculuğuna çıkacağını gösterir.

PALTO: Rüyada palto giymek, iyi bir mevki sahibi olacağına işarettir.

PAMUK: Tarlasında bembeyaz pamuklar görmek, feraha çıkmaya işarettir.

PANCAR: Rüyada pancar gibi kış sebzelerini yiyenin, karışıklığa uğrayacağına işarettir.

PANTOLON: Siyah renkli pantolon giymek, hatırlı insanlar için iyi bir rüyadır. Eski ve yırtık pantolon giymek tasa ve kedere; ipek ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi bir şekilde yorumlanır.

PAPAĞAN: Rüyasında papağan gören bir erkek, gayet açık sözlü ve düzgün konuşan bir bayanla karşı karşıya gelir.

PALYAÇO: Rüyada palyaço görenin, çevresindekileri küçümsememesi gereklidir.

PANAYIR: Rüyada panayır görmek, geniş çapta bir alışveriş yapacağınıza ve bu alışverişten karlı çıkacağınıza işarettir.

PANJUR: Rüyada panjur görmek, bazı yeni sırlar keşfedeceğinize ve öğrendiklerinizi işinizde akıllı bir şekilde kullanacağınızı gösterir.

PANSİYON: Rüyada pansiyon görmek, bir seyahate çıkılacağını gösterir.

PANTER: Rüyada panter görmek, tatlı aşk günlerinin başlayacağına, ancak mali bir kriz içine düşüleceğine işarettir.

PAPA: Rüyada papa ile konuşmak, sonu şüpheli bir işe atılmaya; papa ile ayinde bulunmak yakınlarından birinin vefatına işarettir. Papadan birşey almak bir hıristiyan tarafından dava edilmeyi; papaya birşey vermek bir hristiyana çok değerli bir yardımda bulunmayı gösterir. Kendisini papa olarak görmek büyük bir felakete uğranılacağını gösterir.

PAŞA: Rüyada üniformalı bir Osmanlı Paşası görmek, şan, şeref ve itibar işareti olarak tabire tabi tutulur.

PATATES: Rüyada patates görmek mal, nimet, şöhret, sevinç ve rahatlığa işarettir. Patates soymak, kısmete ve arzu edilen bir murada; patates ekmek, yeni ve çok kazançlı bir işe başlayacağınıza; patates almak ya da bulmak, ümit edilmeyen yerden önemli bir miktarda para geleceğine; patates satmak, malınızın ziyan olacağına işarettir.

PATLICAN: Çevrenizde itibarınızın sarsılmasına işarettir. Patlıcan kızartması yemek, acı bir habere işarettir.

PAPATYA: Gerek tek başına gerekse arkadaşla papatyalı bir bahçeden geçmek veya papatya toplamak, genç bir erkek için kaba bir kızla flörte; tecrübeli yaştakiler için az bir ücretle sabit bir işe gireceğine işarettir.

PAPAZ: Rüyada papaz görmek günah işlemeye işarettir.

PARK: Rüyada insanın parkta dolaşması çok eğlenceli bir tatile; kapıların üzerine kapanıp içeride kalması, bir arkadaşı için çok üzülüp gözyaşı dökeceğine veya kapalı kapıdan içeri girememişse, önemli bir fırsatı kaçıracağını haber verir.

PARMAK: Rüyasında parmak gören bir kimsenin, oğlu olacağına; parmağı yanan bir kimse ise, günah ve suç işleyeceğine; parmaklarını germek, servete erişeceğine işarettir.
 

PARMAKLIK: Parmaklık görmek, onun kuvvet ve malının artmasına, emniyete dayanmaya, etrafındakilerle iyi geçineceğine işarettir.

PARA: Rüyada para almak veya vermek veya tomarla para görmek, parlak şans ve servete; para bulmak, şansının açılacağına, zengin olacağına; para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve endişelere; para saymaksa, umduğundan daha çok başarılı olacak bir işe işarettir.

PASAPORT: Yabancı bir memlekete gitmek için rüyada pasaport almaya çalışmak, işlerinizde bazı engellerin çıkacağına işarettir.

PASTA: Rüyada pasta veya kurabiye yemek, herkes için geçici ziyaret ve bir takım eğlenceleri bildirir. Pasta yapılıyor veya pişiriliyor, geleceğini kendisinin hazırlamasını ve kurmasını gösterir. Pasta almak, kendisinin birçok yeni arkadaşı olacağını gösterir.

PASTIRMA: Rüyada pastırma, sucuk ve salam gibi şeyleri satın almak veya satmak, kısmet ve nimete işarettir. Bunlar para ve iş konusunda iyi haberler müjdeler. Fakat rüyada bunları yemek, hiç de iyi bir şekilde yorumlanmaz. İşlerde güçlük çekmeye ve ertelemeye işarettir.

PEKMEZ: Rüyada pekmez gören bir kimsenin durumu iyileşir.

PENCERE: Rüyada pencere gören kişi, sıkıntılı ve tasalı ise bu sıkıntılarından kurtulacağına; eğer asta ise iyileşeceğine; bekarsa evleneceğine işarettir.

PERİ: Kişi rüyasında dans eden, oyun oynayan perileri görür veya onlarla konuşursa, hiç beklemediği ve oldukça önemli bir servetin geleceğini gösterir.

PERVANE: Pervane görmek, o kimsenin sabırsızlığına işarettir.

PEÇETE: Rüyada peçete görmek, ruh temizliğine işarettir.

PEHLİVAN: Rüyada pehlivan görmek, akıllıca olmayan bir atılımda bulunacağınız anlamına gelir.

PEMBE: Rüyada pembe renk görmek, gereksiz bazı hayallerin peşinde olduğunuzu gösterir.

PENÇE: Rüyada pençe görmek, kuvvete, geçim rahatlığına işarettir.

PINAR: Rüyada suyu berrak ve tatlı birçok pınar görmek, itibar sahibi bir kişi ile dostluk kurulacağına işarettir. Suyu acı bir pınar görmek, şayet dikkat edilmezse sağlık durumunuzun bozulacağına işarettir.

PEYGAMBER ÇİÇEĞİ: Rüyasında peygamber çiçeği gören, her umduğuna sahip olur şeklinde yorumlanır.

PEYNİR: Rüyada peynir yemek, iş hayatında aldatılmaya; peyniri görmek veya çarşıdan almak, erkekler için ticarette büyük ve zahmetsiz kazanç ve kara; bekarlar için evlenmeye; evli ve çocuklu bir kadın ise mirasa konacağı şeklinde yorumlanır.

PİDE: Rüyasında pide görmek, hayırlı bir kısmetin işareti olarak kabul edilir.

PİJAMA: Rüyada pijama görmek, can sıkıcı bir haber olarak yorumlanır.

PİLAV: Rüyada pilav görmek, o ana kadar iç yüzü bir türlü anlaşılamamış bir çok güç ve karışık meselelerin çözüme ulaşacağına işarettir.

PİPO: Rüyada pipo görmek, zübbelik ve çok bilmişlik işareti olarak kabul edilir.

PIRASA: Rüyada pırasa görmek, kör ve sağır birisi tarafında gelecek olan rızka; kendisinin pırasa yediğini görmesi, kişinin hırsızlıktan gelecek haram malı yiyeceğine işarettir.

PİRE: Birisinin üzerinde veya başka bir yerde pire ve bit görmek, o kimsenin her bakımdan zayıflığına işarettir.

PİRİNÇ: Rüyasında pirinç gören, zengin olur.

PİYANGO: Piyangodan kazandığını görmek, hiç beklenmedik çok hayırlı bir servete; eğer kazanılmazsa, başka bir suretle imkan bulunacağına işarettir.

PLAJ: Rüyasında plaj gören kişinin, cinsel hayatını denetim altına alması gerektiğine işarettir.

PLAK: Rüyasında plak gören kişi, önündeki günler içinde eğlenceli dakikalar geçirecek demektir.

PORTAKAL: Rüyada portakal görmek, çok iyi bir haber alınacağına ve aşkta başarıya ulaşacağını gösterir.

POST: Rüyada post görmek, manevi bakımdan mutluluğa erişileceğinin işareti olarak kabul edilir.

POSTACI: Rüyada postacıdan mektup almak, kendisiyle birisinin alay edeceğine; posta kutusundan veya elden mektup almışsa, yakında önemli bir haber alacağına işarettir.

PUT: Put yüzü güzel ancak kişiliği çirkin ve acımasız bir adama işarettir. Rüyada altından bir puta tapılıyorsa, Allah'a ibadet eden bir kimseyle yakınlık edeceğine; putları kırdığını veya şeklini bozduğunu görmesi o kimsenin yüksek bir mertebeye erişip düşmanına üstün geleceğini gösterir.
 

Category: RÜYA TABİRLERİ | Views: 1173 | Added by: @bankocu | Tags: oğlak, koç, xat, rüya yorumları, burçlar, sohbet, müzik dinle, hava durumu, rüya tabirleri, çet | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form

Calendar
«  January 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Entries archive

Copyright MyCorp © 2024Make a free website with uCoz